Bandırma halkından tablet kampanyasına destek
?Haydi Bandırma, çocuklarımıza destek olma zamanı?
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ekim 2020 - Çarşamba 21:35
Güncelleme: 07 Ekim 2020 21:35
Bandırma halkından tablet kampanyasına destek

?Haydi Bandırma, çocuklarımıza destek olma zamanı?
Bandırma Belediyesi tarafından, Bandırma Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün katkılarıyla başlattığı ?Uzaktan eğitimde hiçbir öğrencimiz tabletsiz kalmasın? kampanyasına yardımlar devam ediyor.
Pandemi nedeniyle okullarına hasret kalan çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında; yüz yüze eğitim alamayan çocuklarımızın uzaktan eğitimden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için tablet desteği verilmesi amaçlanıyor.
Bizleri daha güzel bir geleceğe taşıyacak olan çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu duyuran Bandırma Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ?Sizlerin de desteğiyle alınacak olan tablet ve internet hizmetlerini, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden gelen bilgiler ışında oluşturulan listelerle ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize teslim edilecektir.?
Haber Merkezi

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ