Bandırma-İstanbul RO-RO seferi yeniden başladı
Korona Virüs tedbirleri kapsamında aralarında Balıkesir´inde yer aldığı ilimizde, 11-12 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacağının
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe 21:50
Güncelleme: 16 Nisan 2020 21:50
Bandırma-İstanbul RO-RO seferi yeniden başladı

Korona Virüs tedbirleri kapsamında aralarında Balıkesir´inde yer aldığı ilimizde, 11-12 Nisan tarihlerinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacağının öğrenilmesiyle, Bandırma-İstanbul (Ambarlı) deniz hattı gerçekleşen RO-RO seferleri geçici olarak durdurulmuştu.
Çok tehlikeli ve inanılmaz bir hızla yayılma tehlikesi gösteren korona virüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir dizi önlemler alınmasına devam edilirken, Bandırma-İstanbul (Yenikapı-Bostancı) hattı hızlı feribot ve deniz otobüsü seferleri, Bandırma-İzmir tren seferleri ile Bursa-İstanbul ve Ankara otobüs seferleri de iptal edildi.
Balıkesir il genelinde 11-12 Nisan tarihlerinde 2 gün süren sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle, Bandırma´yı deniz yolundan İstanbul´a bağlayan tek hat olan İstanbul (Ambarlı) RO-RO seferleri olumsuz hava şartlarına rağmen yeniden başlatıldı.
Tramola gemileriyle karşılıklı olarak günde 3 defa yapılan seferlerde yolculuk süresi 3,5 saat devam ediyor.
Haber: Erdem Özcan

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”