Bandırma Kaymakamlığında "Açık Kapı"
Kaymakam Günhan Yazar: "Çok yararlı bir sistem"
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe 16:45
Güncelleme: 10 Ekim 2019 16:45
Bandırma Kaymakamlığında

Bandırma Kaymakamlığında "Açık Kapı" hizmeti resmen başladı. Bu kapsamda, Balıkesir Valiliği "Açık Kapı" koordinatörü Nihat Çetin tarafından, Bandırma´daki resmi dairelerin temsilcilerine bilgi verildi.
Konuyla ilgili gazetecilere bilgi aktaran Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, şunları söyledi:
"Bu uygulama, ülke genelinde, iki yıl önce başlatıldı. Uygulama, 81 il merkezi ile nüfusu 100 bini aşan ilçeleri kapsıyor. Sistemin amacı, vatandaşların devlete güvenini sağlamak, üst düzey iletişimle vatandaşların sorunlarının çözümünü en kısa sürede gerçekleştirmektir. Bu amaçla vatandaşlar, ´Açık Kapı´mıza yüz yüze veya bilgisayar ve mobil telefon aracılığıyla başvurabiliyor. Sistemde 17 alanımız ve 300´ün üzerinde alt alanımız var. Buradaki sistemimizde üç personelimiz görev yapacak. Bu sistemimiz sayesinde personelimiz, başvuru yapılan konuların içeriğine göre ilgili daire müdürlükleriyle görüşüp sorunlarını çözmeye çalışacaklar. Onların çözüme kavuşturamadığı bir konu olduğunda devreye Kaymakamlık olarak biz gireceğiz. Çok yararlı bir kapı olduğunu söylemek isterim."
"Açık Kapı" uygulamasında, güler yüzlü çalışanlarla tüm vatandaşlarla bire bir ve sıcak ilişkilerin kurulması, hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin artırılması hedefleniyor. Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi