Tarih: 13.10.2016 18:28

Bandırma Ticaret Odası 90 yaşında!

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Ticaret Odası, 90. kuruluş yılını görkemli bir şekilde kutlamak amacıyla çalışmalarını başlattı.
HÜRRİYET Gazetesi ile işbirliği içinde bir program hazırlığını başlatan, Mehmet Kılkışlı´nın başkanlığındaki Bandırma Ticaret Odası, Aralık ayı içinde, üç günlük bir kutlama programı gerçekleştirecek.
Kılkışlı ve yönetim kurulu üyeleri, bu amaçla Hürriyet Gazetesi´nin Bandırmalı Ekonomi Müdürü Sefer Levent ile Satış Müdürü Betül Aydoğdu ve Kanal Geliştirme Koordinatörü Tiraje Erginer´i Bandırma´da konuk ederek, bir ön görüşme yaptılar.
Yararlı geçen ön görüşme ile ilgili düşüncelerini açıklayan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun da katılacağı bir vergi ödül töreninin yanı sıra Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören´in, kutlama programları kapsamında bir söyleşi yapacağını belirtirken, ?Vergi ödül törenimize ayrıca bazı Bakanlarımızın katılmaları için de çaba harcayacağız? dedi.
Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent ise CNN Türk´te yayınlanan ve kendisinin de konuşmacı olarak katıldığı ?Parametre? programını Bandırma´da yayınlayacaklarını, ayrıca bu kutlama programı kapsamında, Hürriyet Gazetesi´nin önemli bazı yazarlarını, yapacakları söyleşilerde Bandırmalılarla buluşturacaklarını belirtti.
Haber : Önder Balıkçı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —