Bandırma Yüzme Kursları 2. etapla sürüyor
Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları etkinliklerinin ikinci etabı dün start aldı.
Spor Haber
Yayın: 23 Temmuz 2015 - Perşembe 17:15
Güncelleme: 23 Temmuz 2015 17:15
Bandırma Yüzme Kursları 2. etapla sürüyor

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları etkinliklerinin ikinci etabı dün start aldı.
Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da hazır bulunduğu kursun açılışına halk yoğun katılım gösterdi.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gençlik ve Spor Merkezi çatısı altında çocukların yaz aylarında yüzme öğrenmelerinin sağlanması amacıyla hizmete alınan yüzme kurslarının ikinci etabı 21 Temmuz tarihinde Sahil Bandında kurulan portatif havuzda başladı.
18 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan ikinci etap çalışmaları öncesinde kursiyer çocuklar ve ailelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma´nın uzun yıllar ihtiyaç duyduğu yüzme kurslarını bu yıl başlattıklarını söyledi.
Mirza, ?Ekiplerimiz içinde bulunduğumuz yaz ayları boyunca çocuklarımızın yaz tatillerini daha faydalı geçirmelerine olanak sunmak amacıyla Bandırma´nın uzun yıllar ihtiyaç duyduğu yüzme kurslarını başlattı. Başvurulardaki yoğunluk nedeniyle iki etap olarak eğitimler planlandı. Bu kurslarımızın ilk etabı 22 Haziran´da başlamıştı. Bizler bundan sonrada çocuklarımız için birçok önemli çalışmayı hizmete almaya kararlıyız. Önümüzdeki dönemlerde de olimpik yüzme havuzunu Bandırma´ya kazandıracağız. Hem büyükler hem de küçükler bu havuzdan dört mevsim faydalanabilecekler.? dedi.
Haber Merkezi

/resimler/2015-7/23/1716408958061.jpg

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım