Bandırma Belediyesi 2. Kent Lokantası Hizmete Açıldı
Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 2. Kent Lokantası’nı halkın hizmetine sundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Ekim 2024 - Çarşamba 11:40
Güncelleme: 30 Ekim 2024 11:41
Bandırma Belediyesi 2. Kent Lokantası Hizmete Açıldı

Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, 2. Kent Lokantası’nı halkın hizmetine sundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılan yeni Kent Lokantası, Bandırma’nın emektar hal binasında konumlanıyor ve uygun fiyatlı, lezzetli ev yemekleriyle vatandaşlara hizmet veriyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, açılışta yaptığı konuşmada, bu tür sosyal projelerin, vatandaşların ekonomik koşullarına destek olmayı amaçladığını vurguladı. “Kent Lokantası projesi, sağlıklı ve kaliteli yemekleri ekonomik bir şekilde sunarak hemşehrilerimizin yanında olmamızı sağlıyor. 2. Kent Lokantamızla daha fazla vatandaşımıza ulaşacağız,” diye belirtti.

Menüsünde ev yapımı, sağlıklı ve lezzetli yemeklerin yer aldığı lokanta sabah 7’de çorba servisiyle açılıyor ve akşam 7’ye kadar hizmet vermeye devam ediyor.

  • Cumartesi 22 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 21.8 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 23.4 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Okul Servislerine Kapsamlı Denetim

2

Balıkesir Kent Konseyi’nden kanserle mücadelede farkındalık paneli

3

Belediye Meclisi toplandı

4

Kaplumbağalar Erdek’te de uçtu!

5

Gergin meclis toplantısı

6

Erdek’te faciadan dönüldü: Kontrolden çıkan alkollü sürücü park halindeki araçlara çarptı

7

Erdek’te Elektrik Isıtıcısı Yangına Neden Oldu: Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı