Bandırma Belediyesi geri dönüşüm protokolü imzaladı
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Temiz Çevre Temiz Toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Geri Kazanım Projesini yaşama geçirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Mart 2015 - Cuma 17:32
Güncelleme: 06 Mart 2015 17:32
Bandırma Belediyesi geri dönüşüm protokolü imzaladı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Temiz Çevre Temiz Toplum” sloganıyla ambalaj atıklarının geri kazanımını sağlamak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Geri Kazanım Projesini yaşama geçirdi.
Bahm Geri Dönüşüm firma sahibi Hakan Ceylan, Cansu Geri Dönüşüm firma sahibi Yıldıray Demirboğa, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından Bandırma için oldukça önemli bir projeye birlikte imza atıldı.
Bu yapılan çalışmayla atıkların kaynağında ayrıştırılarak tekrar kullanıma hazır hale getirileceğini belirten Başkan Mirza, “Bandırma da bir eksikliği daha bugün gidermiş oluyoruz. 2 ayrı geri dönüşüm firmasıyla protokol imzalıyoruz. Geri dönüşüm olan atıkların ayrı kumbaralarda toplanarak ekonomiye kazandırmayı amaçlıyoruz. Bandırma temiz bir kent olacak ve bilinçli bir ayrıştırmayla ekonomiye katkı sağlayacak.” dedi.

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı