Bandırma Belediyesi saha araştırma ekipleri işbaşında
Bandırma Belediyesi Saha Araştırma Ekipleri (SAE) işbaşında.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ağustos 2022 - Pazartesi 19:53
Güncelleme: 22 Ağustos 2022 19:53
Bandırma Belediyesi saha araştırma ekipleri işbaşında

Bandırma Belediyesi Saha Araştırma Ekipleri (SAE) işbaşında. 
Vatandaşlarla kurduğu iletişim ağını interaktif hale getiren Bandırma Belediyesi, bununla yetinmeyerek Saha Araştırma Ekipleri’ni (SAE) sahaya sürdü. 
Oluşturulan Saha Araştırma Ekipleri (SAE) özel kıyafetleriyle, plan dahilinde Bandırma’da sokak sokak dolaşıyor, vatandaş ve esnaflarla görüşerek talep ve önerilerini not alıyor. 
Anket niteliğindeki soruları halka yönelterek şehir hakkında Bandırmalıların fikirlerinin kayıt altına alınmasını sağlayan oldukça kibar ve güler yüzlü olan SAE görevlileri kent halkı tarafından da sevildi. 
18 Temmuz’dan bu yana sahada çalışan SAE görevlileri aracılığıyla ilçe halkı taleplerini, şikâyet ve beklentilerini bizzat iletebiliyorlar. Bandırma Belediyesi SAE görevlileri gözlemledikleri sorunları yerinde tespit ederek, çalışma sonunda edinilen tüm bilgiler sınıflandırıp data haline getirilecek. 
Saha Araştırma Ekiplerinin Kayacık Mahallesi ve NATO Caddesi’nde gerçekleşen çalışmasına Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile daire müdürleri de katıldı. 
Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Tolga Tosun “Yapacağımız tüm çevre düzenlemesi ve yol planlarımızı uygulamadan önce o bölgede yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızla konuşuyor, gelen farklı fikir ve önerileri derhal planlarımıza ekliyoruz. 444 7 105 Çağrı Merkezimiz, sosyal medya hesaplarımızın dışında vatandaşlarımızın duygu ve düşüncelerini bizzat öğrenmek için Saha Araştırma Ekipleri kurduk. Arkadaşlarımız Bandırma’yı karış karış gezerek talepleri, şikayetleri ve gelen destekleri not alarak raporlaştırıyorlar.” dedi. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı