Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Belediyesi’nden çocukların yüzünü güldüren etkinlik

Bandırma Belediyesi’nden  çocukların yüzünü güldüren etkinlik

Bandırma Belediyesi, yarıyıl tatilinin başlamasıyla, yoğun ders temposundan çıkan çocukları birbirinden eğlenceli çok sayıda etkinlikle buluşturdu.

Bandırma Belediyesi, “Yarıyıl Çocuk Atölyeleri” ve “Yarıyıl Şenliği” adları altında tamam çocuklara yönelik ve ücretsiz iki farklı etkinlik dizisi gerçekleştirdi. 
Etkinlikler “Yarıyıl Çocuk Atölyeleri” ile başladı. Çocuklar, profesyoneller eşliğinde dans, yoga, binicilik, drama, ritim ve boyama atölyelerinde bir araya geldiler. Her farklı atölye etkinliğine bir tam gün ayrıldı ve en yüksek sayıda katılımın sağlanabilmesi için aynı gün içinde çok sayıda seans düzenlendi. Ayrıca çocuklar her bir atölye etkinliğinde balonlar ve çeşitli ikramlarla karşılanırken dileyen her çocuğa rengarenk yüz boyamaları yapıldı. 
Toplam dört seans olarak iki gün boyunca devam eden, “Yarıyıl Şenliği” ise çocuklar için her ayrıntısına kadar düşünülmüş harika bir karne hediyesi oldu. Çocuklar sihirbaz gösterisi, dans, doğaçlama masal anlatımı, “Sahneye Düşenler” çocuk gösterisi ve maskotlar eşliğinde eksiksiz bir eğlence deneyimi yaşadılar. Çocuklar, Yarıyıl Şenliği’nde de yüz boyamaları ve balonlarla gülümsediler, çeşitli ikramların tadını çıkardılar. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false