Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma girişindeki sorunlu kavşak için umutlandırıcı haber var!

Bandırma girişindeki sorunlu kavşak için umutlandırıcı haber var!

Sorunlu kavşak, yüklenici firma tarafından Karayollarına devredildiği gibi çalışma başlatılacak.

Sorunlu kavşak, yüklenici firma tarafından Karayollarına devredildiği gibi çalışma başlatılacak. 
Bandırma girişinde yapımı tamamlanan kavşakla ilgili sorunlar devam ederken, bölgede trafik akışını rahatlatmak için yeni düzenlemelerin yapılması gündemde. 
Bandırma girişinde yapımı tamamlanan ve hizmete alınan kavşak giriş ve çıkışlarıyla eleştiri konusu olurken Bandırma Belediye Meclis Üyeleri konuyla ilgili çalışma yaptı ve yol planlarını çizdi. 
Şehir Plancısı olan Bandırma Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Yalçın Cömert ile MHP’li Harun Algül, girişte bulunan kavşakla ilgili başlattıkları çalışmalarını tamamladı. 
Yapılan çalışmanın yüklenici firmanın Karayollarına devri yapmasının ardından Karayollarının da yan yolları Bandırma Belediyesi’ne bırakmasıyla başlayacağı öğrenildi. 
Devir teslim ve belediyeye yan yolların bırakılması için 1-2 aylık süre öngörülüyor.  
Yapılan çalışma ile Atatürk Caddesi’nden kavşağa dönüş iki şerit olacak ve açısı düzenlenecek. Hal çıkışı ve akaryakıt istasyonu alanına geçişler için de çalışmalar yapılacak. Kavşakta yapılan düzenlemelerin trafikte yaşanan sorunları azaltması bekleniyor. 
Haber Merkezi



Bandırmalı Mustafa
17.11.2022 10:05:32
O kavşak, bu haliyle sorunu çözmekten çok kendisi tehlike yaratmaktadır. Kısa sürede düzenlenmesi gerekir. "Gelişen" Bandırmaya yakışmıyor. Yetkililerin eli değmişken ilgilenilmesi gereken bir diğer trafik "kangreni" ise Devlet Hastanesi ve fakülteye giriş çıkışı sağlayan kavşaktır. Mesai giriş çıkış saatlerinde ciddi sorun oluşmaktadır.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli