Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Kent Konseyi Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi

Bandırma Kent Konseyi Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi

Bandırma Kent Konseyi 2023 Yılı 1. Seçimsiz Bilgilendirme ve Değerlendirme Genel Kurulu’nu, Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel kurulda konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, kenti ortak akıllara yönettiklerini belirterek sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. 
Kent Konseyi’nin birçok yüklerini hafiflettiğini ifade eden Başkan Tosun, “Kent Konseyi bileşenlerine çok değer veriyoruz. Ortak akılla kenti yönetiyoruz. Ortak akıl olduğu zaman hizmetle çok seslilik birleştiği zaman insanlara dokunuluyor. Her zaman Kent Konseyi’ni destekliyoruz. Bileşenlerin yaptığı işler gerçekten bizim işimizi kolaylaştırıyor. Bunun en güzel örneklerini de bugünkü Kent Konseyi’nde görüyoruz. Biz Kent Konseyi’nin üretmesinden, çalışmasından yanayız.” dedi.   
Genel Kurulu değerlendiren Kent Konseyi Serdar Polat ise şöyle konuştu: “Temsilci ve vatandaşlarımız Bandırma’ya dair soru ve önerilerini Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a bizzat sorma fırsatı buldular. Başkanımız sorulara cevap vererek görüş ve önerileri not aldı. Yönerge değişiklikleri yanı sıra 2023 yılına dair görüş ve önerilerin alındığı genel kurulda Emekli Meclisimiz, Kadın Meclisimiz, Engelsiz Meclisimiz, Gençlik Meclisimiz ve Çalışma Gruplarımız sunumları gerçekleştirdi. Çalışma raporlarımız ve hukuki çalışmalarımız hakkında bilgi sunuldu. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılına ve kentimize 40 yılın üzerinde hizmet edenlere yönelik çalışmalarımıza yönelik komisyon oluşturuldu. Katılımda bulunan tüm misafirlerimize bizlere olan güvenleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Bandırma için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz.”   Haber Merkezi
 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli