Bandırma Kültür Merkezi yapımına hız verildi
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Paşakent Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşa alanında incelemelerde bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Haziran 2022 - Perşembe 21:31
Güncelleme: 30 Haziran 2022 21:31
Bandırma Kültür Merkezi yapımına hız verildi

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Paşakent Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşa alanında incelemelerde bulundu. 
Yapımı devam eden kültür merkezi inşa alanında gerçekleşen incelemenin ardından açıklama yapan Doğan, “Tüm dünyanın yaşadığı Covid-19 Pandemisine denk gelen Kültür Merkezi inşaatımız bu nedenle bir müddet gecikti.” dedi. 
Tüm aksiliklere rağmen kültür merkezini bir an önce hizmete sokmak için canla başla çalıştıklarını söyleyen Doğan “Bakın bugün şehrimizde yoğun bir yağmur var ancak buna rağmen inşaatımız durmadan devam ediyor beton dökümlerini gerçekleştiriyor, yapıyı yükseltmeye devam ediyoruz. Şu anda projeyi Valiliğimiz ele aldı ve gerekli işlemleri tamamlayarak yüklenici firmaya verdi. Valiliğimizin kontrolünde projemiz çok hızlı bir şekilde tamamlanacak ve inşallah bu yılın sonuna doğru Kültür Merkezi inşaatını büyük ölçüde bitireceğiz. Önümüzdeki yıl da ise çok güzel etkinlikler, tiyatrolar, konserlerle kültür merkezimizi Bandırma halkımız ile buluşturacağız." dedi. 
Haber Merkezi

  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
1

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

2

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

3

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

4

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”

5

Kyzikos Antik Kenti İçin Önemli Ziyaret: Kazıların Hızlandırılması Talebi Kültür Bakanlığı'na İletildi

6

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den CHP’nin Meydan Hamlesine Sert Tepki

7

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi