Bandırma Livatya ve Balcı Çamlık bölgesinde temizlik sona erdi
Bandırma Belediyesi temizlik işleri kapsamında yerine getirilen çalışmalara, Livatya'da yapılan sahil temizliği ve General Balcı Çamlığındaki temizlik ile devam edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Mart 2015 - Salı 18:45
Güncelleme: 24 Mart 2015 18:45
Bandırma Livatya ve Balcı Çamlık bölgesinde temizlik sona erdi

Bandırma Belediyesi temizlik işleri kapsamında yerine getirilen çalışmalara, Livatya’da yapılan sahil temizliği ve General Balcı Çamlığındaki temizlik ile devam edildi.
Temizlik çalışmalarının ilk bölümünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda öncelikle iş makineleri Livatya Sahili temizlendi. Çalışmalar kapsamında Livatya sahilinde mıntıka temizliği ile sahil boyunda bulunan diğer katı atık ve benzeri malzemeleri toplandı.
Livatya Bölgesinden sonra temizlik işleri ekipleri, Bandırma’nın önde gelen yeşil alanları arasında yer alan General Balcı Çamlığında halkın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri amacıyla bölgede temizlik çalışmalarına başladı. Ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalarda çevredeki katı atıklar toplanarak bölge temizliği tamamlandı.
Diğer yandan Bandırma’nın cadde ve sokaklarında temizlik işleri ekiplerince sürdürülen çalışmalar periyodik olarak sürdürülüyor

  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.8 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.8 ° / 7.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Hastane, liman trafiğine teslim

2

Bandırma semalarında gurur tablosu

3

DÜZLER KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI

4

BANDIRMA'DA VEFAT EDEN POLİS MEMURU YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

5

ERDEK’TE “KORKMA, GENÇLİĞİN RUHU BURADA” BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

6

Erdek’te bölgesel gündem masaya yatırıldı

7

Erdek’teki bıçaklama olayının duruşması sürdü