Bandırma M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tatbikat
Bandırma ilçesi Ömerköy sınırları içinde yer alan Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda isyan tatbikatı gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Ekim 2012 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 18 Ekim 2012 00:00
Bandırma M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tatbikat
Bandırma ilçesi Ömerköy sınırları içinde yer alan Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu`nda isyan tatbikatı gerçekleştirildi.
  Cezaevi Müdürlüğü ve Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından emniyet, sağlık ve itfaiye ekiplerinin olası bir isyana müdahale yeteneklerini yerinde görmek amacı ile gerçekleştirilen tatbikatta cezaevinde isyan çıktığı şeklinde haber alan gazeteciler de cezaevi önünde yerlerini aldılar. Cezaevi çevresine sokulmayan gazeteciler, ancak giriş -çıkış yapan araçları resimleyebildiler. Yaklaşık bir saat süren tatbikat sonrasında sevk edilen emniyet, sağlık ve itfaiye ekipleri cezaevinden ayrıldılar.
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
1

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

2

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”

3

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Ligde her maç zor

4

Spor Bilimleri Fakültesi yeni atılımlara doğru!

5

Bandırma Belediye Meclisi’nde büyük gerginlik!

6

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan Laiklik Vurgusu: “Laiklikten Asla Vazgeçmeyeceğiz”

7

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu