Bandırma Son Kurşun Anıtı Projesi şekilleniyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Temsilcisi İbrahim Koman, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Son Kurşun Platformu üyeleri; Belediye Meclis Üyesi Harun Algül, Tü
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Eylül 2021 - Çarşamba 18:58
Güncelleme: 08 Eylül 2021 18:58
Bandırma Son Kurşun Anıtı Projesi şekilleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Temsilcisi İbrahim Koman, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Son Kurşun Platformu üyeleri; Belediye Meclis Üyesi Harun Algül, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Temsilcisi Ecevit Karakoyun, Gazeteci Engin Arıcan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret ederek Son Kurşun Anıtı’nda gerçekleştirilmesi planlanan proje ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 
Geçtiğimiz yıl, kentteki birçok isim ve kuruluş “Son Kurşun Platformu” adı altında bir araya gelmiş ve hazırladıkları projeyi Bandırma Belediyesi vasıtasıyla kamuoyuna sunmuşlardı. Projede; idari bina, kafeterya, kent müzesinin yanı sıra Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşına giden yolda verdiği tüm mücadelenin anlatıldığı; 3D arttırılmış gerçeklik uygulaması da yer alıyordu. Bu proje ile 1974 yılında yapılan Bandırma Son Kurşun Anıtı’nın eksiklerinin tamamlanması, ulusal çapta tanıtılması, Bandırma’ya tarih ve kültür turizmi amaçlı ziyaretlerin sağlanması hedefleniyor. 
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”