Bandırma Tenis Turnuvasında Yarı Final Heyecanı
Bandırma Gücü Tenis'in” düzenlemiş olduğu turnuvada ilçemizi, Erdek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ali Ogün Erdemir başarıyla temsil ediyor.
Erdek Haber
Yayın: 23 Mayıs 2014 - Cuma 00:00
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 00:00
Bandırma Tenis Turnuvasında Yarı Final Heyecanı
Bandırma Gücü Tenis'in” düzenlemiş olduğu turnuvada ilçemizi, Erdek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ali Ogün Erdemir başarıyla temsil ediyor.
Ali Ogün Erdemir geçtiğimiz günlerde oynanan grup maçlarında grup birincisi olarak tamamlayarak, çeyrek final oynamaya hak kazanmıştı. Çeyrek finalde Gönen'den tenis hocası Doğan Subaşoğlu'nu 6-4 ve 6-1 lik set sonuçları ile 2-0 yenen Erdemir, yarı finale kalma başarısı elde etti.
İlçemizi başarıyla temsil eden Erdemir hocamız Yarı Final maçını yarın Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tenis kortunda Amerikalı Scott Logsdon'la saat 17.00'de yapacak.
Erdek Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Ali Ogün Erdemir hocamız gazetemize yaptığı açıklamada 25 Mayıs'ta oynanacak olan final karşılaşması için çok iyi hazırlandığını belirterek ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı ile döneceğini söyledi.    
 Haber : Taygun Ertan 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2026 yılı bütçesi onaylandı

2

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

3

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

4

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

5

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

6

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

7

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu