Bugün, 21 Haziran 2024 Cuma

Bandırma TOBB Ana Okulu yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

Bandırma TOBB Ana Okulu yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez, Genel Sekreter Ertunç İşbay ve Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan,

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez, Genel Sekreter Ertunç İşbay ve Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, TOBB- Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği protokolü çerçevesinde Bandırma’da Ekim 2023’te temeli atılan ve yapımı hızlı bir şekilde devam eden TOBB Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bandırma Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, yapımı hızla devam eden inşaatın önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında hizmete geçmesinin planlandığını ve 12 derslikli anaokulunun 2024-2025 eğitim yılında eğitime başlamasıyla Bandırma’nın önemli bir ihtiyacının karşılayacağını, inşaatın yüklenici firmanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu önemli eğitim kurumu açıldığında Bandırma’nın eğitim kalitesine katkı sağlayacağını belirtti.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan da, “Bandırma Ticaret Borsası olarak eğitim kurumlarına ve şehrimizin sosyal gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda, TOBB’un ‘154 ilçeye 154 okul’ projesi kapsamında önemli bir eğitim kurumunun şehrimize kazandırılması şehrimizde memnuniyetle karşılanmış olup, okulun yapılmasında büyük katkıları bulunan Dünya Odalar Federasyonu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi.



  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli