Bandırma´da 15 Temmuz isimli fotoğraf sergisi açıldı
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü? 4. yıldönümünde ?15 Temmuz En Uzun Geceydi? isimli Fotoğraf Sergisi etkinliğine imza attı.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Temmuz 2020 - Perşembe 20:10
Güncelleme: 16 Temmuz 2020 20:10
Bandırma´da 15 Temmuz isimli fotoğraf sergisi açıldı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ?15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü? 4. yıldönümünde ?15 Temmuz En Uzun Geceydi? isimli Fotoğraf Sergisi etkinliğine imza attı.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nin "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü" programı kapsamında düzenlediği ?15 Temmuz En Uzun Geceydi? adlı Fotoğraf Sergisi, Barış Manço Kültür Merkezi´nde açıldı.
Serginin açış konuşmasını Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in yaptığı fotoğraf sergisinin açılışında kurdele kesimini Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ile 15 Temmuz şehit eşi ve 15 Temmuz gazisi Hacer Konuş gerçekleştirdi.
İlçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite personeli ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ?15 Temmuz En Uzun Geceydi? isimli fotoğraf sergisi 3 gün süreyle ziyarete açık kalacak. Haber Merkezi

  • Pazar 18.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
1

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

2

Akın ailesinin acı günü

3

Mustafa Çulcu Gönen’de

4

10.10’da Kuvayımilliye ruhu meydanlara taşındı

5

Cumhuriyet Meydanı 2.etabı açıldı

6

İYİ Parti Erdek’te Levent Köse ile devam edecek

7

Çelikspor-Çanspor voleybol maçı Erdek’te