BANDIRMA´DA ANA ARTERLER ASFALTLANIYOR
Balıkesir´in en büyük 3 ilçesinden biri konumundaki Bandırma´da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğundaki 4 ana caddede asfalt çalışmaları için start verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Temmuz 2018 - Pazartesi 19:03
Güncelleme: 23 Temmuz 2018 19:03
BANDIRMA´DA ANA ARTERLER ASFALTLANIYOR

Kurtuluş Caddesi´nde devam eden asfalt çalışmaları Bandırmalılar´da büyük memnuniyet yarattı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun 2018 yılını asfalt yılı ilan etmesinin ardından Balıkesir´in dört bir yanı asfalt şantiyesine döndü. Aynı anda 50´nin üzerinde noktada 10 adet finişer asfaltlama aracıyla sıcak asfalt serimi yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı aynı zamanda kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarını da beraberinde sürdürüyor.
Balıkesir´in 3 büyük ilçesinden biri olan Bandırma´daki Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğundaki 4 ana cadde olan Atatürk, İnönü, Ordu ve Kurtuluş caddeleri üzerlerindeki mevcut asfalt tamamen kazınarak tekrardan sıcak asfalt ile kaplanacak.
İlk olarak Kurtuluş Caddesi´nden başlayan ve büyük ölçüde tamamlanan asfalt çalışmaları bir yandan devam ederken, mevcut asfaltın tekrardan bozulmaması için aynı anda BASKİ ekipleri altyapı çalışmalarını sürdürürken çalışmalar koordineli olarak devam ediyor.
4 CADDEYE 6.5 KİLOMETRE SICAK ASFALT SERİLECEK
Kurtuluş Caddesi´ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Güney Marmara Koordinasyon Daire Başkanı Sabri Eren, Kurtuluş Caddesi´nin asfalt çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirterek özetle şunları söyledi: ?Biliyorsunuz ki, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zekai Kafaoğlu 2018 yılını asfalt yılı ilan etti. Toplamda 2.000 kilometre asfalt yapacağının açıklanmasının ardından Balıkesir´in dört bir yanında asfaltlama çalışmaları başladı. Bugün de Bandırma Kurtuluş Caddesi´nin asfaltlama çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Mümkün olduğu en kısa sürede bu çalışmayı tamamlayarak hem bölge halkını temiz, düzgün hem de kullanışlı bir asfalta kavuşturacağız hemen ardından da diğer caddelerdeki çalışmalarımıza start vereceğiz.?
VERDİĞİMİZ GEÇİCİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ
Yapılan çalışmalar nedeniyle bölge halkından ve cadde esnaflarına verilen kısa süreli rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Koordinatör Daire Başkanı Sabri Eren, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Çalışmalarımızı oldukça hızlı tempoda sürdürüyoruz. Ekiplerimiz gece - gündüz demeden çalışıyorlar. Toplamda 6,5 kilometre sıcak asfalt çalışmamızın yanı sıra kırsal mahallelerimizde de sathi kaplama asfalt serimleri de devam ediyor. Toplamda 15,4 kilometre sathi kaplama asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Bandırmalı hemşerilerimizin taleplerini vakit geçirmeden yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.? Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: BANDIRMA ARTERLER ASFALTLANIYOR
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi