Bandırma´da asker uğurlama töreni
Bandırma´ya 25 kilometre uzak mesafede Doğa Mahallesi´nde askere gidecek Yüksel Özuysal ve Oğuz Pınar için 30 arkadaşı Bandırma´da tören düzenledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Kasım 2017 - Perşembe 18:32
Güncelleme: 02 Kasım 2017 18:32
Bandırma´da asker uğurlama töreni

Bandırma´ya 25 kilometre uzak mesafede Doğa Mahallesi´nde askere gidecek Yüksel Özuysal ve Oğuz Pınar için 30 arkadaşı Bandırma´da tören düzenledi.
Önce 10 araç ile şehir turu yapan ve ?en büyük asker bizim asker?, ?Kahrolsun PKK? ve ? Şehitler Ölmez vatan bölünmez? sloganları atan grup daha sonra Cumhuriyet Meydanı´nda İstiklal Marşı´nı okuyup, Atatürk ve Şehitler Abidesi´nde askerlik öncesi hatıra fotoğrafı çektirdi.
?Vatan hizmetine seve seve hazırız? diyen 6 aylık vatan görevi için 20 yaşında makine teknikeri Yüksel Özuysal Ankara Etimesgut ?a, 25 yaşındaki makine mühendisi Oğuz Pınar da Tokat´taki birliğine katılacak.
Haber : Erdem Özcan

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı