Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Bandırma´da Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği

Bandırma´da Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği

Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde dopdolu bir etkinlik programını vatandaşlarla buluşturuyor.

Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde dopdolu bir etkinlik programını vatandaşlarla buluşturuyor.
Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlarda söyleşiden sergiye, tiyatrodan konserlere kadar farklı birçok etkinlik kadınlarla buluşacak.
Türk Sineması´nın tanınmış ve ödüllü yönetmenlerinden Merhum Tunç Başaran´ın ve Tiyatro Sanatçısı Meriç Başaran´ın annesi Yazar Pakize Başaran tarafından ?1 yıl sonra Bugün? adlı eserin tanıtım, söyleşi ve imza günü 5 Mart Perşembe saat: 16:30´da Belediye Nikah Salonu´nda gerçekleşecek.
Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi´nde devam eden Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu öğrencilerinin eserlerinden oluşan ?Emeğin İzi? adlı ahşap yakma sergisi, 6 Mart Cuma günü saat: 17:00´da Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonu´nda sanatseverle buluşacak.
Yazar Şebnem Akyüz´ün ?Kadın isterse dünyayı değiştirir? konulu söyleşi ve imza günü etkinliği, 6 Mart Cuma günü saat: 18:30´da Belediye Nikah Salonu´nda düzenlenecek.
7 Mart Cumartesi günü saat 20:00´da Barış Manço Kültür Merkezinde ??Eee de bakiim?!? adlı interaktif komedi tartışma oyunu Bandırmalılarla buluşuyor.
Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinin klasiği haline gelen Kadınlar Matinesi, 8 Mart Pazar günü saat: 14:00´te Kurtuluş Park Düğün Salonu´nda gerçekleşecek. Nida Şan ve Patron Orkestrasının sahne alacağı matine programında birbirinden keyifli gösteriler, çekiliş ve ikramlar yer alacak.
Emekçi Kadınlar Platformu tarafından İDO Önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı´nda tamamlanacak olan yürüyüş, 8 Mart Pazar günü saat: 16:00´da gerçekleşecek. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı´nda Basın açıklaması ve Dans Gösterilerinin yer alacağı etkinlik kapsamında Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çiçek dağıtımı gerçekleşecek.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün son etkinliği ise Bandırma Kadın Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen konserle tamamlanacak. Şef Verda Dönmez yönetiminde Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilecek olan Sanat Müziği Konseri, 8 Mart Pazar günü saat: 20:00´da Barış Manço Kültür Merkezinde Bandırmalılarla buluşacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı