Bandırma´da eski ve tehlike arz eden evler yıkılıyor
Bandırma Belediyesi kent merkezinin trafik akışını rahatlaması amacıyla yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Temmuz 2020 - Salı 22:08
Güncelleme: 21 Temmuz 2020 22:08
Bandırma´da eski ve tehlike arz eden evler yıkılıyor

Bandırma Belediyesi kent merkezinin trafik akışını rahatlaması amacıyla yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Bu amaçla İnönü Caddesi´nin Paşamescit Mahallesi tarafındaki bölümünde yer alan ve tehlike arz eden eski evlerin belediye ekiplerince yıkımına başlandı.
Bandırma Belediyesi her geçen gün daha büyüyen ve gelişen kentimizde mevcut yolların bakım ve onarım çalışmalarını yerine getirirken diğer yandan da ihtiyaç duyulan alanlarda yeni yol yapım çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda kentte trafik akış yoğunluğunun yüksek olduğu caddelerin başında gelen İnönü Caddesi üzerinde ekipler, imar planında yol üzerinde kalan eksi ve tehlike arz eden yapıların yıkım çalışmalarını yerine getiriyor.
Belediye Encümenince alınan karar gereğince başlatılan yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İnönü Caddesi´nde yer alan bu bölümdeki eski ve tehlike oluşturan evlerin yıkım çalışmalarıyla ana caddenin daha genişleyeceğini akabinde yol ve kaldırım çalışmalarının yapıldığında hem trafik akışına hemde yaya trafiğine de önemli ölçüde katkı sunacağını söyledi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik