Bandırma´da imal edilen mutfak ve banyo eşyalarında kadın eli
Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş.´ye bağlı olarak Bandırma´da bulunan fabrikada 2007 yılının Temmuz ayından bu yana mutfak eşyaları ve banyo mobilyaları üretiliyor. Üretimin ince işçilik bölümünde 30 kadın çalışıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Ağustos 2015 - Perşembe 13:47
Güncelleme: 20 Ağustos 2015 13:47
Bandırma´da imal edilen mutfak ve banyo eşyalarında kadın eli

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş.´ye bağlı olarak Bandırma´da bulunan fabrikada 2007 yılının Temmuz ayından bu yana mutfak eşyaları ve banyo mobilyaları üretiliyor. Üretimin ince işçilik bölümünde 30 kadın çalışıyor.
Fabrika Müdürü Ozan Kayaoğulları, yılda 5 bin takım mutfak eşyası, 30 bin set banyo mobilyası ürettiklerini belirtirken, ?Toplam satışımızın % 10´unu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine gerçekleştiriyoruz? dedi.
75 dönümlük alanın, 15 bin metre karelik bölümünde, günde tek vardiya üretim gerçekleştirdiklerine işaret eden Kayaoğulları, şu bilgileri verdi:
?Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş.´ye bağlı ?Yapı Grubu´ kapsamında üretim yapıyoruz. Hâlen 103 çalışanımız var. Bunların 30´unun oluşturan kadınlarımız, mutfak eşyaları ve banyo mobilyaları üretimince, ince işler bölümünde görev yapıyor. Ülke düzeyinde 240 bayimiz bulunuyor. Her yıl, İstanbul´daki 2-3 bin konuta mutfak eşyası ve set banyo mobilyası satıyoruz.?
Bandırma-Balıkesir asfaltının 10. Kilometresinde yer alan fabrikanın, bağlı bulunduğu Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik A.Ş.´nin yıllık cirosunun % 3´ünü karşıladığı bildirildi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mirza ile A’dan Z’ye…

2

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

3

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

4

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

5

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

6

Erdek’te yangın paniği

7

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı