Bandırma´da Meclis toplandı
Gündemin ağırlığını yine imar plânı değişiklikleri oluşturdu
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Aralık 2017 - Cuma 17:28
Güncelleme: 08 Aralık 2017 17:28
Bandırma´da Meclis toplandı

Bandırma Belediye Meclisi´nin aralık ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Dursun Mirza, 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek toplantıyı açtı. Gündemde 16 gündem maddesi görüşüldü.
Mirza, gündeme geçilmeden önce belediye tarafından kurulan şirketin müdürlüğünü 3,5 yıldan beri yürüten Vahit Ak´ın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını vurgulayarak geçmiş hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
Mirza, AKP ilçe başkanlığı nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa eden Alp Bostancı´ya da hizmetleri nedeniyle teşekkür ettikten sonra yapacağı Umre ziyareti hakkında bilgi verdi. Başkan Mirza, bu ziyaret için İçişleri Bakanlığı´nın, kendisine yedi gün izin verdiğini vurgularken, Umre yolculuğunun 11 Aralık 2017 günü başlayacağını açıkladı.
Mirza, ardından belediyenin, kasım ayında yaptığı çalışma ve hizmetleri görsel olarak sundu.
Daha sonra gündemin görüşülmesine geçildi.
1/1000 ölçekli Bandırma Revizyon İmar Plânı notlarına ilave yapılması talebi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yazısı ve Hacıyusuf Mahallesi, 162-182-184-185 ve 209 adada afete maruz bölge kararı alınması talebi hakkındaki aynı müdürlüğün yazısı, imar komisyonuna havale edildi.
Gündemin diğer maddeleri genellikle imar plânı değişikliği ağırlıklıydı. Bu maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Bandırma Meclis toplandı
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı