Bandırma´da Meclis toplandı
Gündemin ağırlığını yine imar plânı değişiklikleri oluşturdu
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Aralık 2017 - Cuma 17:28
Güncelleme: 08 Aralık 2017 17:28
Bandırma´da Meclis toplandı

Bandırma Belediye Meclisi´nin aralık ayı toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Dursun Mirza, 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek toplantıyı açtı. Gündemde 16 gündem maddesi görüşüldü.
Mirza, gündeme geçilmeden önce belediye tarafından kurulan şirketin müdürlüğünü 3,5 yıldan beri yürüten Vahit Ak´ın kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını vurgulayarak geçmiş hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
Mirza, AKP ilçe başkanlığı nedeniyle belediye meclis üyeliğinden istifa eden Alp Bostancı´ya da hizmetleri nedeniyle teşekkür ettikten sonra yapacağı Umre ziyareti hakkında bilgi verdi. Başkan Mirza, bu ziyaret için İçişleri Bakanlığı´nın, kendisine yedi gün izin verdiğini vurgularken, Umre yolculuğunun 11 Aralık 2017 günü başlayacağını açıkladı.
Mirza, ardından belediyenin, kasım ayında yaptığı çalışma ve hizmetleri görsel olarak sundu.
Daha sonra gündemin görüşülmesine geçildi.
1/1000 ölçekli Bandırma Revizyon İmar Plânı notlarına ilave yapılması talebi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yazısı ve Hacıyusuf Mahallesi, 162-182-184-185 ve 209 adada afete maruz bölge kararı alınması talebi hakkındaki aynı müdürlüğün yazısı, imar komisyonuna havale edildi.
Gündemin diğer maddeleri genellikle imar plânı değişikliği ağırlıklıydı. Bu maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Bandırma Meclis toplandı
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol