Bandırma´da öğrenciler için ?Tablet? kampanyası
Bandırma Belediyesi tarafından, eğitimde fırsat eşitliği için ?Haydi Bandırma uzaktan eğitimde hiçbir öğrencimiz tabletsiz kalmasın? kampanyası başlatıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Eylül 2020 - Çarşamba 22:50
Güncelleme: 30 Eylül 2020 22:50
Bandırma´da öğrenciler için ?Tablet? kampanyası

Bandırma Belediyesi tarafından, eğitimde fırsat eşitliği için ?Haydi Bandırma uzaktan eğitimde hiçbir öğrencimiz tabletsiz kalmasın? kampanyası başlatıldı.
Bandırma Belediyesi, salgın döneminde eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla yepyeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyor.
Ülkemizde covid-19 salgınının baş göstermesiyle birlikte yüz yüze eğitim alamayan çocuklarımızın uzaktan eğitimden en iyi şekilde yararlanabilmeleri amacıyla ihtiyacı olan öğrencilerimize Bandırma Belediyesi tarafından tablet desteği sağlanacak.
Bandırma Kaymakamlığı ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün de katkılarıyla başlatılan kampanya kapsamında tableti olmayan öğrencilere tablet temin edilmesi için ?Haydi Bandırma, uzaktan eğitimde hiçbir öğrencimiz tabletsiz kalmasın? kampanyasını başlatan Bandırma Belediyesi, hem belediye imkanlarıyla hem de hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle elde edilecek olan tabletleri ihtiyacı olan çocuklarımızla buluşturacak.
Bu amaçla başlatılan kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşların, Bandırma Gençlik Spor ve Kültür Vakfı´nın TR29 0001 5001 5800 7285 1767 57 sayılı İBAN Numarasına bağışta bulunabilecekler.Toplanan bağışlarla elde edilecek tabletler daha sonra öğrencilere dağıtılacak.
Kampanyadan daha fazla öğrencinin faydalanabilmesi amacıyla kentteki tüm iş adamları, sivil toplum kuruluşları, uluslararası ve yerel firma temsilcileri ve hayırsever vatandaşlar kampanyaya destek vermeye davet edildi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı