Bandırma´da salgına karşı mücadelede durmak yok
Bandırma Belediyesi, Covid-19 salgınıyla ile mücadele kapsamında hijyen ve ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı 18:44
Güncelleme: 27 Ekim 2020 18:44
Bandırma´da salgına karşı mücadelede durmak yok

Bandırma Belediyesi, Covid-19 salgınıyla ile mücadele kapsamında hijyen ve ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yaz aylarının geride kalmasıyla salgının ülkemizde genel bir yükseliş eğilimine geçtiği son dönemde Bandırma Belediyesi´de kent genelinde yerine getirilecek çalışmalarla ilgili planlama çalışmalarına son şeklini verdi.
Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur tarafından ilgili Daire Müdürleriyle son değerlendirme toplantısında kent genelindeki hijyen, ilaçlama ve temizlik çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda alınan kararları kamuoyuna açıklayan Başkan Yardımcısı Ozan Onur, salgının tüm dünyada ve ülkemizde de artış eğiliminde olduğunu belirterek ?Bilindiği gibi uzun bir süredir hem ülkemiz hem de dünya genelinde Covid-19 salgınıyla mücadele etmekte. Bizler de Bandırma´da salgının etkilerinin en aza indirmek için planlamamızı ilgili daire müdürü arkadaşlarımızla ele aldık. Bu nokta da vatandaşlarımıza büyük bir görev düşüyor. Özellikle sosyal ve ekonomik alanda maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları salgını yenebilmemiz için çok önemli etkenler. Lütfen bunlara dikkat edelim.? dedi.
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı