Bandırma´da seri katil alarmı
İstanbul Tuzla´da öğretmen Fatma Kayıkçı´nın katili olduğu iddiasıyla aranan ´seri katil´ Atalay Filiz´in büyük bir valizle görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Haziran 2016 - Cuma 07:08
Güncelleme: 03 Haziran 2016 07:08
Bandırma´da seri katil alarmı

İstanbul Tuzla´da öğretmen Fatma Kayıkçı´nın katili olduğu iddiasıyla aranan ´seri katil´ Atalay Filiz´in büyük bir valizle görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede valiz taşıyan kişinin Atalay Filiz olmadığı ortaya çıktı. İstanbul ve Ankara´da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak her yerde aranan Atalay Filiz ile ilgili Bandırma polisi de kentin giriş çıkışlarındaki kontrollerini arttırdı.

Haydarçavuş Camii şadırvanı önünden Cumhuriyet Caddesi´ne doğru elinde büyük bir valizle giden kişinin Atalay Filiz olduğu ihbarı üzerine polis Mobese kameralarından bölgedeki kişiyi izlerken, sivil ekipler de şüpheliyi durdurdu. Yapılan kontrolde, valizle kişinin Atalay Filiz olmadığı anlaşıldı.

Haber: Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler: Bandırma seri katil alarmı
  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

2

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

3

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

4

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

5

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

6

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

7

Ayvalık'ta 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon; silah ve uyuşturucu ele geçirildi