Tarih: 07.03.2013 00:00

Bandırmada cinayet

Facebook Twitter Linked-in

Cep telefonu SMS mesajı yüzünden cinayet işlendi.
Bandırma 100. Yıl Mahallesinde ikamet eden İ.Ç. ile Celal Ateş arasında yaşanan tartışmada İ.Ç. isimli zanlı Celal Ateş`i bıçakla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre; Bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan, hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını kaybeden Celal Ateş`in, İ.Ç.`nin bir yakınına SMS attığı gerekçesi ile açılan davanın duruşmasından bir gün önce meydana geldi.
Geçtiğimiz gün saat 20:0o sularında eşi ile Bandırma 100. Yıl Mahallesi Nato Caddesi üzerindeki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Celal Ateş`i takip ederek oturduğu 1535 sokak üzerinde, arkasından yaklaşarak bıçak darbeleri ile yaralayan İ.Ç., Celal Ateş`in yanında bulunan eşinin imdat çığlıkları ve etraftan yetişenlerin müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştı.
Bıçaklı saldırıyla ağır şekilde yaralanan Celal Ateş, olay yerine çağırılan 112 acil ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi`ne götürülmesine rağmen tüm müdahaleye rağmen hastanede yaşamını kaybetti.
Cinayet zanlısı olarak firar eden İ.Ç. polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Cinayete kurban giden Celal Ateş`in naaşı otopsi yapılmak üzere gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu`ndan getirilip, Bandırma`da ilçe mezarlığının morguna konuldu.
Cinayet kurbanı Celal Ateş`in Afganistan`da asker olarak görev yapan oğlunun gelmesi ile birlikte Perşembe günü Dursunbey İlçesi Aziziye Köyünde toprağa verileceği belirtildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —