Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Bandırma’da coşkulu CHP kutlaması

Bandırma’da coşkulu CHP kutlaması

Dursun Mirza’nın Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkanlığına seçilmesi cumhuriyet alanında coşkuyla kutlandı.

Dursun Mirza’nın Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkanlığına seçilmesi cumhuriyet alanında coşkuyla kutlandı.

Alanı dolduran yüzlerce Bandırmalı, zaferi kutlarken, Mirza da bir konuşma yaptı.

“Haramilerin değil, halkın gücü kazandı” diyen Mirza, şunları söyledi:

“Bandırma’da seçim çalışmalarımızı yürütürken, ‘İçimizdeki İrlandalılar’la da mücadele ettik. İftiralara, yalanlara, komplolara ve karşımızdakilerin para güçlerine karşı mücadele ettik. Bu arada Balıkesir Büyükşehir başta olmak üzere bölgemizdeki birçok belediyeyi kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ekrem İmamoğlu bir kez daha kazandı. İstanbul ile Bandırma arasında hizmet köprüsü kuracağız. Bandırmaya çok önemli hizmetler kazandıracağız. Bildiğiniz gibi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, şimdi bu göreve seçilen Ahmet Akın, Bandırmaya stat yapma sözü vermişti. Daha sonra da Bandırmaspor Taraftarları Derneği’nin iftarında rakibime, Gençlik ve Spor Bakanı da stat yapma sözü verdi. Bu söz, Bandırmaya verilmiştir. Bu stadı Gençlik ve Spor Bakanına yaptıracağım. Bandırma Belediyesi’ni üst üste dördüncü dönem sosyal demokrasi kazandı. Asıl kazanan özgürlükler, cumhuriyet, barış ve huzur olmuştur. Bandırma, bundan sonra da cıvıl cıvıl bir kent olmayı, Atatürk cumhuriyetinin kenti olmayı sürdürecektir.”



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ coşkulu kutlaması
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı