Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma'da e-scooterler hizmete girdi

Bandırma

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve tamamen yerli olan mikro taşıma aracı scooter araçları Bandırma'da hizmete girdi.

Hafta sonu havanın açık ve güneşli olmasını fırsat bilen ve sahil bandına inen vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde konuşlanan elektrikli scooterları kiralayarak denediler. 
Deneme sürecinde olan Scooterlerın kullanımına dair ilk deneyimlerin park sorununa dair sıkıntıların çözülmesi durumunda, kent içi kısa mesafe kişisel ulaşıma alternatif olma konusunda yararlı bir girişim olduğu ve kent estetiğine de katkı yapacağına yönelik görüşler dile getirildi. 
İlk olarak telefon uygulamasını indirmek gerek 
Scooterların telefon uygulaması üzerinden açılış fiyat 1.99-2.19 dakika kullanım ücreti üzerinden fiyatlandırılması olumlu görüldüğü ve kullanımda sadece kare kodunu okutulmasının kullanım kolaylığı sağladığı bildirildi.
Haber Merkezi



Bandırmalı Mustafa
20.02.2023 18:50:34
Harika bir haber! Halihazırda sorunsuz işleyen bir trafiğimiz vardı. Biz vatandaşlar da acaba Bandırma trafiğinin eksiği nedir diye birbirimize sorarken aradığımız cevap 2.19/dk ya karşımıza çıktı! Oluşması muhtemel kazalarda sigorta bedeli de 2.19 a dahildir kesin!!!!

TTurgut Yalkı
22.02.2023 12:16:45
YazdığınızSaydığınız avantajların yanında, kullananların yeterli ve gerekl can güvenliği önlemlerini almadan , tragik kurallarını bilmeden, araçlara tahsis edilen alanlarda mkullandıklarından, yaya alanlarında yayalara dikkat etmeden, yayaların geçmelerini engelleyen parklanma yaptıklarını da bilmemiz lazım. Bu olumsuzlukları Bursa da yaşıyoruz ve Kadıköy Belediyesi park sorunlarondan dolayı bazı yasaklamalar getirdi.

Anahtar Kelimeler: Bandırma' -scooterler hizmete girdi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı