Bandırma’da Kaftancıoğlu’na destek toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanlığı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezayı ve seçilme hakkına engel getirilmesine tepki gösterdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Mayıs 2022 - Pazar 21:46
Güncelleme: 15 Mayıs 2022 21:46
Bandırma’da Kaftancıoğlu’na destek toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanlığı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezayı ve seçilme hakkına engel getirilmesine tepki gösterdi.

Cumhuriyet alanında gerçekleşen toplantıda konuşan CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, “Canan Kaftancıoğlu’na verilen hüküm, herkese gözdağı ve yıldırma anlamına geliyor. Siyasi iktidar, siyaseten yenemediklerini cezalandırıyor” dedi.

Umudu yok etmenin mümkün olmadığına işaret eden Panç, şunları söyledi:

“Oturdukları o koltuklardan kalkmamak için direnenler şunu iyi bilsinler. O koltuklarından kalkacaklardır. Onları seçim sandığında biz, demokratik bir şekilde kaldıracağız. 21 Mayıs’ta, İstanbul’un Maltepe ilçesinde düzenleyeceğimiz mitingle Canan Kaftancıoğlu’na bir kez daha sahip çıkacağız. Daha önce nasıl İstanbul’u aldıysak, önümüzdeki ilk seçimde, Türkiye’yi de kazanacağız.”

CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği açık hava toplantısına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert de katıldı.

ÖNDER BALIKÇI

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı