BANDIRMA'DA MEHMETÇİK CADDESİ YENİLENİYOR
BANDIRMA'EDA MEHMETÇİK CADDESİ YENİLENİYOR
Yayın: 01 Mayıs 2025 - Perşembe 22:47
Güncelleme: 01 Mayıs 2025 23:17
BANDIRMA

Erdem ÖZCAN

Bandırma Belediye Yapı İşleri, sırası gelen mahallelerde imar işlerini hızla sürdürürken, pazartesi günü de kaldırım, yol ve peyzaj çalışmaları nedeniyle Paşabayır Mahallesi Mehmetçik Caddesi araç trafiğine kapatılacak. İlk etapta Ordu Caddesi’nden, Avcılar Kulübü karşısındaki büfeye kadar olan yaklaşık 500 metrelik bölüm yapılacak daha sonra da Atatürk Bulvarı ışıklı kavşağa kadar olan bölüm yapılacak.

İlk adı Soğuk Su, sonra Uğur Mumcu, son olarak da Mehmetçik Caddesi adı verilen ve kent merkezini Paşabayır, Paşakent ve Paşakonak mahallelerine bağlayan önemli cadde, zaman içinde yıkık dökük, kısmen lambaları yanan, turistlik bir otelin de olduğu, yıkık dökük çirkin görüntü sergileyen bir cadde görünümündeydi.

Bu nedenle “TÜM VATAŞLARIMIZA DUYURULUR” ilanıyla vatandaşlara bilgilendirmek amacıyla 5 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00’dan itibaren Mehmetçik Caddesi’nin trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Çok önemli onarımın 10-15 gün süreceği, daha sonra ikinci etaba geçileceği öğrenildi.

  • Cumartesi 13.6 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
1

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

2

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

3

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

4

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”

5

Kyzikos Antik Kenti İçin Önemli Ziyaret: Kazıların Hızlandırılması Talebi Kültür Bakanlığı'na İletildi

6

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den CHP’nin Meydan Hamlesine Sert Tepki

7

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi