Bandırma’da park halindeki araç alev aldı
Bandırma’da otomobil yangını: Araç Kullanılamaz hale geldi
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Temmuz 2025 - Cuma 02:31
Güncelleme: 11 Temmuz 2025 02:54
Bandırma’da park halindeki araç alev aldı

Bandırma’da otomobil yangını: Araç Kullanılamaz hale geldi

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında park halinde bulunan bir otomobilde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, çevrede paniğe neden oldu.

Olay, dün sabah saatlerinde hastane otoparkında meydana geldi. 16 KHT 97 plakalı otomobil bir anda alev aldı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araç tamamen yanarak hurdaya döndü.

Yangının çıkış nedenine ilişkin ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Bandırma’ halindeki
  • Cumartesi 11.6 ° / 5 ° false
  • Pazar 12.4 ° / 6.3 ° false
  • Pazartesi 9.8 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te kırsal alanda intihar olayı

2

BANDIRMA YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

3

ÇİFTÇİLERE ÇKS UYARISI: SON GÜN 31 ARALIK

4

Balıkesir'den ''logo'' açıklaması: “KAMU ZARARI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR'”

5

Edincik altındaki Bandırma Belediyesi'nin yerinin satış bedeli belli oldu

6

Ahmet Tekeli vefat etti

7

Pertevniyal’de işlem tamam!