Bandırma ilçesinde emekli öğretmen Ahmet Baysal’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Olay kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 37 yaşındaki Mehmet D., 40 yaşındaki Semit T. ve 40 yaşındaki Semih K.’nin ifadelerinde, olay günü bölgede bulunduklarını kabul ettikleri öğrenildi. Ancak şüphelilerin emniyette verdikleri ifadelerin birbiriyle çeliştiği belirtildi.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diğer yandan Ahmet Baysal’ın ölümüyle ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü, olayın tüm detaylarının aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Haber Merkezi
- Salı 12.7 ° / 1.2 ° false
- Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
- Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu


