BANDIRMA’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR
Bandırma Belediyesi, kent genelinde yaya güvenliğini artırmak ve trafik düzenini iyileştirmek amacıyla yaya geçitlerinin yenilenmesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Temmuz 2025 - Çarşamba 11:35
Güncelleme: 23 Temmuz 2025 11:35
BANDIRMA’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

Bandırma Belediyesi, kent genelinde yaya güvenliğini artırmak ve trafik düzenini iyileştirmek amacıyla yaya geçitlerinin yenilenmesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından yürütülen boya yenileme çalışmaları kapsamında şehrin yoğun kullanılan noktalarında bulunan yaya geçitleri yeniden boyanarak daha görünür hale getirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, şu ifadeleri kullandı:

“Kentimizin farklı noktalarında yaya geçitlerinin boya yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Servet Çırpan Caddesi, Kayacık Caddesi, Barış Manço Kültür Merkezi önü, NATO Caddesi, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı önü ile Yeşil Çomlu Mahallesi Meydanı’nda çalışmalarımızı tamamladık.”

Bandırma Belediyesi, yol ve yaya güvenliği konusundaki çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edeceğini vurgularken, vatandaşlara da bu süreçte gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür etti.

  • Perşembe 43.3 ° / 20.6 ° Güneşli
  • Cuma 39.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.6 ° / 18.4 ° Güneşli
1

Bandırma Birey Koleji’nden Türkiye’ye bilim yıldızı!

2

Bandırma OSB yakınlarında arazi yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

3

BAŞKAN AKIN’DAN "24 TEMMUZ" MESAJI

4

Büyükşehir’in dağıttığı tohumlar toprakla buluştu, verim çiftçinin yüzünü güldürdü

5

Marmara Adaları’nda Orman Yangınlarına Karşı Sıkı Tedbirler

6

Balıkesir’de Organ Bağışıyla 7 Hastaya Umut Oldu

7

Genel Müdür Erkılınç’tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı