Bandırmalı özel sporcular madalyaları topladı
Balıkesir de gerçekleşen özel sporcular atletizm şampiyonasına Bandırmadan 5 sporcu ile katılan Şehit Bedir Karabıyık özel sporcular spor kulübü, yarışmada 8 Altın bir gümüş 1 bronz madalya kazandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe 07:50
Güncelleme: 21 Nisan 2022 07:50
Bandırmalı özel sporcular madalyaları topladı

Balıkesir de gerçekleşen özel sporcular atletizm şampiyonasına Bandırmadan 5 sporcu ile katılan Şehit Bedir Karabıyık özel sporcular spor kulübü, yarışmada 8 Altın bir gümüş 1 bronz madalya kazandı. 
Bandırma Şehit Bedir Karabıyık Spor Kulübü Spor Kulübünün 5 özel sporcusu Balıkesir' de düzenlenen özel Sporcular Atletizm yarışmasında kazandıkları 8 altın bir bronz madalya ile ilçenin gururu oldular. 
Oyuncularını kutlayıp, sporcuları ile gurur duyduklarını belirten Kulüp başkanı ve aynı zamanda Bandırma engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, özel çocukların spor ile hayata daha iyi tutunduğunu ve sosyalleşme açısından çok olumlu sonuçlar alındığını belirtti. 
Ancak özel çocukların spor yapmalarında karşılarına bir çok bürokratik engeller çıkarıldığını ve bunların yeri geldiğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca yeri geldiğinde Federasyonlar tarafından çözülmesi için desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten Uçar, bu alanda görev alan tüm resmi ve özel kurumlardan destek beklediklerini açıkladı. 
Haber Merkezi
 

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı