Bandırmalı yeterince alışamamış
Bandırmada ana cadde ve hatta ara sokaklarda Parkmetre uygulamasına alışıldı derken, zaman zaman Engelliler için ayrılan park yerlerine araçlarını bırakmak isteyenlerle park görevlileri arasında tartışmalarda yaşanıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Aralık 2012 - Perşembe 12:00
Güncelleme: 27 Aralık 2012 12:00
Bandırmalı yeterince alışamamış
Bandırma`da ana cadde ve hatta ara sokaklarda `Parkmetre` uygulamasına alışıldı derken, zaman zaman `Engelliler` için ayrılan park yerlerine araçlarını bırakmak isteyenlerle park görevlileri arasında tartışmalarda yaşanıyor.
Şehrin belirli yerlerinde `Engelli` sürücülerin park etmeleri ve ücret ödememelerini fırsat bilen bazı şahıslar, bundan yararlanmak isteyince de fotoğraftaki gibi hoş olmayan görüntülere de neden oluyorlar. `Sembolik` nitelikte sayılabilecek sayıda `Engelli` otopark bölümlerinin az olmasının bu tartışmalara yol açtığı gerçeği de göz ardı edilmemeli.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ