Bandırmaspor, Ali Serin ile yeniden el sıkıştı
Bandırmaspor, orta alan oyuncusu Ali Serin ile yeniden iki yıllık sözleşme imzaladı. Serin, imza töreninde, ?Yeniden kulübümde kalmaktan mutluyum? dedi.
Spor Haber
Yayın: 02 Temmuz 2015 - Perşembe 01:15
Güncelleme: 02 Temmuz 2015 01:15
Bandırmaspor, Ali Serin ile yeniden el sıkıştı

Bandırmaspor, orta alan oyuncusu Ali Serin ile yeniden iki yıllık sözleşme imzaladı. Serin, imza töreninde, ?Yeniden kulübümde kalmaktan mutluyum? dedi. Bordo-beyazlı futbolcu, geçen sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre takımının formasını giyememişti.
Bandırmaspor, Ercan Göç´le yeniden anlaştı
Kaptan Yasin Palaz gitti

/resimler/2015-7/2/0118570212146.jpg
Bandırmaspor transfer komitesi, çalışmalarına başladı. Bordo-beyazlı takımın eski futbolcularından Ercan Göç ile yeniden iki yıllık sözleşme imzalanırken, takım kaptanı Yasin Palaz ile yollar ayrıldı. Bandırmaspor transfer komitesi, Teknik Direktör Kemal Kılıç, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu ve İdari Menajer Serdar Samatyalı´nın raporları doğrul tusunda çalışmalarını yürütüyor.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı