Bandırmaspor, Bursaspor önünde
Maçın hakemi Bülent Birincioğlu
Spor Haber
Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe 12:14
Güncelleme: 15 Nisan 2021 12:14
Bandırmaspor, Bursaspor önünde

Bandırmaspor, hafta içi mesaisinde, 15 Nisan 2021 Perşembe günü, Bursa´da, Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´ndaki karşılaşma saat 19.00´da başlayacak.
Bu karşılaşma öncesinde Bursaspor, 40 puanla 10´uncu, Bandırmaspor ise 39 puanla 11´inci sırada yer alıyor. İlk yarıda, Bandırma´da oynanan maçta Bursaspor, Bandırmaspor´u 2-1 yenmişti.
Karşılaşmada, Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Birincioğlu, öğretmen olarak görev yapıyor.
Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini Cem Özbay yapacak. Kocaeli bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Özbay, mühendis olarak çalışıyor.
Diğer yardımcı hakemliği, Trabzon bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Cemil Tunç yürütecek. Tunç, öğretmen olarak çalışıyor.
Maçta dördüncü hakemliği Hamit Basık yapacak. Klasman hakemi Basık, Hatay bölgesinden olup, öğretmenlik görevini yürütüyor.
Karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini Ahmet Sert, Ercan Tağ ve İlter Öz, gözlemciliği ise Cengiz Akyüz yapacak.
Haber : Önder Balıkçı

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor