Bandırmaspor, Fofana ile sözleşme imzaladı
TFF 1. Ligde mücadele eden Bandırmaspor, transfer döneminin son gününde Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor´un genç savunma oyuncusu Mamadou Fofana´yı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Spor Haber
Yayın: 02 Şubat 2017 - Perşembe 17:46
Güncelleme: 02 Şubat 2017 17:46
Bandırmaspor, Fofana ile sözleşme imzaladı

TFF 1. Ligde mücadele eden Bandırmaspor, transfer döneminin son gününde Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor´un genç savunma oyuncusu Mamadou Fofana´yı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Bugün Kulüp Merkez binasında yapılan imza töreninde konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, ?Aytemiz Alanyaspor´la pazartesi gecesi saat 23.00 gibi görüşmelerimizi tamamladık, resmi işlemlerimizi de tamamladık. Son transferimizi de yaptık? dedi.
Daha önce 5 oyuncu transfer ettiklerini belirten Başkan Elmastaş, Fofana´yı bedelsiz olarak aldıklarına dikkat çekerek, ?Kendisine ödeyeceğimiz bir maaş karşılığında sezon sonuna kadar bizimle olacak. Bandırmaspor´a hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.
B İLKHABER

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım