,
Bugün, 6 Temmuz 2025 Pazar

Bandırmaspor kadrosunu güçlendiriyor

Bandırmaspor kadrosunu güçlendiriyor

Bandırmaspor, Levent Ayçiçek´i kadrosuna kattı

Bandırmaspor, Levent Ayçiçek´i kadrosuna kattı
Bandırmaspor, İstanbulspor´dan Levent Ayçiçek ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Bandırmaspor´da genel kurulun gerçekleştirilmesinin ardından önce teknik direktör netleşti, ardından iç ve dış transferde hareketlilik başladı. Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 2 yıllık anlaşmaya imza atan Bandırmaspor, dış transferdeki ilk adımını attı. Transfere İstanbulspor´da forma giyen Levent Ayçiçek´i 2 yıllığına kadrosuna kattı.
Kaleci Veysel Sapan Bandırmaspor´da
2021-2022 futbol sezonunda yeni bir yapılanma içine giren Bandırmaspor, Karacabey Belediyespor´dan kaleci Veysel Sapan ile anlaştı. Karacabey Belediyespor´da çok başarılı bir sezon geçiren 25 yaşındaki kaleci ile 3 yıllık anlaşmaya imza atıldı.
Beşiktaş altyapısında yetişen Veysel Sapan sırasıyla Kahramanmaraş, Karagümrük, Bayrampaşa ve Karacabey Belediyespor takımlarında forma giydi. Haber Merkezi



  • Pazar 38.6 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 39.2 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Salı 39.2 ° / 17.5 ° Güneşli