Bandırmaspor kaptanı Erkan Taşkıran:
?Play-off mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz??
Spor Haber
Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe 22:38
Güncelleme: 25 Şubat 2021 22:38
Bandırmaspor kaptanı Erkan Taşkıran:

Bandırmaspor takımı kaptanı Erkan Taşkıran, Bandırma´da oynanıp, 1-1 sonuçlanan Ankara Keçiörengücü maçını yöneten Caner Ak´ın, hatalarıyla maçın önüne geçtiğini belirtti. Hakemlerin, takımların emekleriyle oynamaması gerektiğine işaret eden bordo-beyazlı takımın kaptanı Taşkıran, ?Çok iyi hazırlandığımız bu maçta hakemin sonuca etki etmesine çok üzüldük? dedi.
Bir hafta kadar önce Eskişehirspor deplâsmanında uğradıkları yenilginin de kendilerini çok üzdüğünü vurgulayan Taşkıran, ?Çok kötü oynadığımız bu maç için taraftarlarımızdan özür diliyorum? diye konuştu.
Hafta sonunda oynayacakları Adana Demirspor maçında 3 puan için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Erkan Taşkıran, ?Futbolcu arkadaşlarımla tam bir uyum içindeyiz. İnanıyorum ki, bu maçtan çok başarılı bir sonuçla döneceğiz. Play-off mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Perşembe 15.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 14.6 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan Laiklik Vurgusu: “Laiklikten Asla Vazgeçmeyeceğiz”

2

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu

3

SAHİL GÜVENLİK’TEN HAYAT KURTARAN TAHLİYE

4

Akın: “Deprem gerçeği unutulmamalıdır”

5

YEMMAK Teknik Müdürü Yazıcı: “Yabancı sermaye ülkemize gelmiyor”

6

Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu Müdürü Cumhur Duru

7

Elif Kumal'ın otopsi raporu çıktI