Bandırmaspor maçının hakemi Muğla´dan Karşılaşmada Hakan Ülker düdük çalacak
Karşılaşmada Hakan Ülker düdük çalacak
Spor Haber
Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma 21:53
Güncelleme: 13 Aralık 2019 21:53
Bandırmaspor maçının hakemi Muğla´dan Karşılaşmada Hakan Ülker düdük çalacak

Bandırmaspor-Etimesgut Belediyespor arasında oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı Gruba dahil olarak 15 Aralık 2019 Pazar günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmayı Muğla bölgesi klasman hakemi Hakan Ülker yönetecek. Ülker, devlet memuru olarak çalışıyor.
Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini Muğla´dan, klasman yardımcı hakemi Ersin Erbay yapacak. Erbay, tekniker olarak çalışıyor.
Maçın diğer yardımcı hakemi olan Murat Tuğberk Curbay, Denizli bölgesi klasman yardımcı hakemleri arasında yer alıyor. Curbay, serbest meslek sahibi.
Dördüncü hakemliği yürütecek olan Muğla bölgesi klasman hakemi Tayfun Sarı, klasman hakemi kokardı taşıyor. Sarı, öğretmen olarak görev alıyor.
Bandırmaspor-Etimesgut Belediyespor maçında gözlemciliği İsmail Okur, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Cabir Kaşdemir ve Fatih Kiremitçi yapacak.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi