Bandırmaspor Otoo ile yolları ayırdı
TFF 1. Lig´in yeni takımlarından Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Mahatma Otoo ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe 00:39
Güncelleme: 27 Ağustos 2020 00:39
Bandırmaspor Otoo ile yolları ayırdı

TFF 1. Lig´in yeni takımlarından Bandırmaspor, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Mahatma Otoo ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Bandırmaspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için Balıkesirspor´dan transfer ettiği Mahatma Otoo ile yollarını ayırdığını duyurdu. Bordo-beyazlılar ile Afyon kampında çalışmalara katılan Otoo´nun ailesel problemlerinden dolayı kulüp ile karşılıklı anlaşarak ayrıldığı belirtilirken, yapılan açıklamada, "Bandırmaspor kulübü olarak bu süreçte maddi ve manevi bütün vecibelerimizi yerine getirmiş olup, aramıza katıldığı ilk günden itibaren oyuncu karakteri ve ahlakıyla kendini bizlere sevdiren futbolcu kardeşimize bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!