Bandırmaspor santrafor mevkiini güçlendirdi
Royal Hastanesi Bandırmaspor, Lacina Traore ile resmi sözleşmeyi imzaladı
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Eylül 2020 - Salı 05:18
Güncelleme: 15 Eylül 2020 05:18
Bandırmaspor santrafor mevkiini güçlendirdi

Royal Hastanesi Bandırmaspor, Lacina Traore ile resmi sözleşmeyi imzaladı
TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandırmaspor, santrfor Lacina Traore´yi kadrosuna kattı.
Bandırma Palas Oteli´nde düzenlenen imza törenine kulüp Başkanı Onur Göçmez ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Törene, Menajeri Bandırma´lı Tuna Bülent Görgün ile gelen Lacina Traore, imzaların ardından yaptığı açıklamada Bandırma´ya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Şehrin kendisini çok sıcak karşıladığını belirten Traore, Bandırmaspor´a elinden gelen katkıyı yapmak istediğini ifade etti.
Bordo-beyazlı kulübün başkanı Onur Göçmez, Traore´nin dünya çapında bilinen önemli bir futbolcu olduğunu hatırlattı.
Kendisinin idmanlı olduğunu paylaşan Göçmez, ?Kısa zamanda takıma monte olacak ve gücümüze güç katacak. Önümüzdeki sene de bir süper lig takımında görev alacak diye düşünüyorum.? dedi.
Sağ kanada çok acil takviye yapılması gerektiğini işaret eden Göçmez, ?Bir de eğer bulursak bir 10 numara takviyesi yapabiliriz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Ahmet Pesen

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı