Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur,
?Ligde kalma mücadelemizi son maçımıza dek sürdüreceğiz. Kalan beş maçımızı da kazanmak istiyoruz?
Spor Haber
Yayın: 27 Nisan 2017 - Perşembe 18:57
Güncelleme: 27 Nisan 2017 18:57
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur,

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ?Ligde kalma mücadelemizi son maçımıza dek sürdüreceğiz. Kalan beş maçımızı da kazanmak istiyoruz? dedi.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ile birlikte Kulübün TOKİ´deki sosyal tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Uğur, şunları söyledi:
?Geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanında beklediğimiz futbolu sergileyemedik ve istediğimiz sonucu alamadık. Bu mücadeleden kopmak kolay, sürdürmek olay olur. Kalan beş maçımızı da kazanmamız yetmeyebilir ve diğer maçların da sonuçları da ligde kalmamızı etkileyebilir. Ancak biz, son ana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreç içinde yönetim, teknik adam, futbolcu, seyirci ve basın işbirliği çok önemlidir.?
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçında Üstün Bilgi´nin, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini, kaptan Özgür Çelik´in de hazır olmadığını vurgulayan Uğur, ?Takımıma güveniyorum. Eğer çok ister ve iyi mücadele edersek maçtan üç puanla dönmememiz için bir neden yok? dedi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
1

TÜRK YILDIZLARI BANDIRMA SEMALARINDA BÜYÜLEDİ

2

ADD burs verdiği öğrencilerle buluştu

3

Çelikspor’dan ikinci yenilgi

4

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu

5

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

6

Akın ailesinin acı günü

7

Mustafa Çulcu Gönen’de