Tarih: 11.11.2016 18:06

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Uçar:

Facebook Twitter Linked-in

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Takımımızda, son vuruşlarda sıkıntımız var. Bunu mutlaka gidermemiz gerekir? dedi.
Bu eksikliği gidermek için özel gol ve oyuncuların performans-larını artırma çalışmaları yaptıklarını, bunlardan sonuç alamazlarsa yeni futbolcu transferinin de gündeme geleceğini vurgulayan Uçar, şu değerlendirmede bulundu:
?Elimizdeki kadroyu kesinlikle koruyacağız. Gol yollarındaki eksikliğimizde, futbolcularımızın, kendilerine özgüven eksikliği de bulunuyor. Bunu giderdiğimiz takdirde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bandırmaspor, önümüzdeki maçlarda alacağı sonuçlarla herkesi şaşırtabilir. İlk yarıda önümüzde 6 maçımız kaldı. Şiddetle puana ihtiyacımız var. Alacağımız ilk galibiyet çok önemli. Bir galibiyet, önümüzü açabilir. Gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız Göztepe maçına da, diğer maçlarımıza da galibiyet için çıkacağız.?
Uçar, Bandırma´da oynadıkları Giresunspor maçında sakat-lanarak oyun dışı kalan forvet oyuncusu Atabey´de fıtık belirlendiğini, bu futbolcunun, Göztepe maçında oynama olasılığının zayıf olduğunu sözlerine ekledi.Haber : Önder Balıkçı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —