Bandırmaspor U-19 sporcuları moral depoladı
TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor U-19 takımı ligin 1.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınorduspor müsabakası öncesinde Kapıdağ Kamping´de moral pikniği yaptı.
Bölge Haberleri
Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma 19:48
Güncelleme: 18 Haziran 2021 19:48
Bandırmaspor U-19 sporcuları moral depoladı

TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor U-19 takımı ligin 1.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Altınorduspor müsabakası öncesinde Kapıdağ Kamping´de moral pikniği yaptı.
Bandırmaspor 2.Başkanı Adem Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Cihan Yılmaz, Soner Koçoğlu, Özer Aydın ve Erol Rüzgar´da pikniğe katılarak teknik heyet ve oyunculara moral verdi. Pikniğin sponsorluğunu Nuret Pazarı sahibi Müfit Gültaş üstlendi.
Bandırmaspor U19 Genel Koordinatörü Zafer Yiğit, yoğun bir çalışma temposunun ardından bu hafta sonu İzmir´de karşılaşacağımız Altınorduspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolcularla birlikte gerçekleştirilen pikniğin takımın moral motivasyonu açısından önemli olduğunu söyledi.
Yiğit, ?Yoğun çalışma temposu arasında bu tür etkinlikler takımın birlik ve beraberliği için önem teşkil ediyor. Altınorduspor maçına hem taktik hem kondisyon hem de moral ve motivasyon açısından en üst seviyede çıkmak istiyoruz. Altınorduspor karşılaşmasında alacağımız 3 puan bizi hedeflerimize taşıyacaktır? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı