Bandırmaspor yönetim kurulu Başkan Uğur´u ziyaret etti
PTT 1.lig takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u makamında ziyaret etti.
Spor Haber
Yayın: 27 Mayıs 2016 - Cuma 07:42
Güncelleme: 27 Mayıs 2016 07:42
Bandırmaspor yönetim kurulu  Başkan Uğur´u ziyaret etti

PTT 1.lig takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u makamında ziyaret etti.
Ziyarettte Bandırmaspor Kulüp Başkanı Elmastaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur´a İsmet Hakkı Şimşek´in 10 numaralı formasını hediye etti.
Yaklaşık olarak 1 saat süren ziyarette konuşan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Kayseri´de oynanan 2 .lig play-off final maçı öncesinde vermiş olduğu desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur´a teşekkür etti.
PTT 1.ligin Bandırmaspor´a ekonomik anlamda yeni sorumluluklar getirdiğinin altını çizen Elmastaş, bu sorumlulukların sadece yönetim kurulu üyelerinin kendi öz kaynaklarıyla üstesinden gelinebilmesinin zorluğuna dikkat çekip, bu konuda büyükşehrin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da, Bandırmaspor´un PTT 1.ligine çıkmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek bugüne kadar Balıkesirspor için ne yaptıysa aynı destekleri Bandırmaspor içinde yapacağı sözü verdi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor