Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez görevden ayrıldı

Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez görevden ayrıldı

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda yeni görevlendirmeler yapıldı.

Yeni görev bölümü dağılımı toplantısında Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez başkanlık görevinden ayrılırken, yerine Gürel Soylu Bandırmaspor Kulübü Başkanlığına getirildi. 

Başkan Onur Göçmez, Bandırmaspor başkanlık görevinden ayrıldığını açıklarken, Yönetim Kurulu sürecin bundan sonraki bölümü için başkanlık görevine Gürel Soylu'yu getirdi. 

Yeni Başkan Gürel Soylu, kendisini bu göreve layık gören Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken, gelinen noktada bordo beyazlı camiaya bugüne kadar başarıyla mihmandarlık eden Başkan Onur Göçmez'e hizmetleri dolayısı ile teşekkür etti. 

Bandırmaspor sosyal medya sayfasından yapılan değişim açıklamasına ek olarak verilen bilgide Bandırmaspor Kulübü Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı için de, yeni tarih verildi. 

Açıklamada; “Genel kurul tarihi olarak verilen takvimin ülkede yaşanan deprem felaketi ve mücbir sebepler nedeni ile ilk toplantı 30 Mayıs 2023, çoğunluk sağlanmadığı takdirdi ikinci toplantı 6 Haziran 2023 Salı günü olarak güncellenmiştir.” denildi. 

Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı